9 september 2020

#Strategie #Content #Creatie #Marketing

Wonen in hartje Hamme, verweven met de natuur!

Niet alleen in Nederland helpen wij projectontwikkelaars met hun vastgoedcommunicatie bij nieuwbouwprojecten. ook over de grens in België maken ontwikkelaars gebruik van onze expertise in vastgoedcommunicatie! Parkresidentie Kerkwijck is een uniek nieuwbouwproject met 72 wooneenheden verdeeld over 5 residenties. gelegen in een prachtige parkomgeving op de historische plek van een voormalige Touwslagerij. 

Parkresidentie Kerkwijck is een nieuwbouwproject verweven met een prachtig park, waar genieten van de natuur vanzelfsprekend is. Een gedroomde plek voor wie rust en beleving wil combineren. 

P&P Company creëerde een "verweven" concept van A tot Z. De huisstijl van Parkresidentie Kerkwijck laat het verleden en heden samenkomen in het beeldmerk. Dit logo is een samenvoeging van de rijke historie van de vroegere touwslagerij met de huidige parkachtige omgeving van deze locatie. Vijf touwslagen gegoten in de vorm van een boom, een verwijzing naar het huidige park. 

Naast de creatie van logo, huisstijl en content is er een responsive website ontwikkeld waar elementen op een gebruiksvriendelijke manier zijn toegepast. Her en der verwijzingen naar de rijke industriële historie van de Hamse touwslagerijen. Heb jij de bewegende touwtjes al gespot?

De website is voorzien van een uniek formulier. Aangezien twee makelaars voor de verkoop van het project verantwoordelijk zijn én de ontwikkelaar alle inschrijvingen evenredig over hen wil verdelen, hebben wij een alternerend formulier ontwikkeld. Aan de achterkant is een splitsing gerealiseerd, die zorgt voor een eerlijke verdeling van alle inschrijvingen over de makelaars. Zonder dat zij hiervoor extra handelingen hoeven uit te voeren. Één formulier, twee makelaars, eerlijk verdeeld, WIN-WIN!

Meer weten over dit prachtige nieuwbouwproject in Hamme, België? Bekijk dan de website van Parkresidentie Kerkwijck!

Bekijk de project-website