Vastgoed­communicatie - Anguila in Berlare [B]

Klant Borremans
Gereed mei 2021
Doorlooptijd 4 maanden
Website anguila.be

Wonen aan het mooiste meer van Vlaanderen.

Anguila staat voor gemoedelijk groen en buiten wonen, dicht bij alles. Hier kan je je opladen in de natuur of in de stad. Bijkletsen terwijl je wandelt of bij een goed glas wijn? Aan jou de keuze!

Anguila bestaat uit 18 luxueuze urban villa’s op de oever van het Donkmeer die zich helemaal voegen naar de sfeer van de plek.

Voor het marketingconcept zochten wij de verbinding met het heden en verleden van de locatie: het terrein waar Palinghandel Borremans al ruim 50 jaar gevestigd is. De familie Borremans ontwikkelt het nieuwbouwplan in samenwerking met Juri NV tot een unieke en luxe woonlocatie aan het water.

In de vormgeving, projectstijl en daaruitvolgende communicatiemiddelen komen geschiedenis en luxe samen, tot in de kleinste details.

Onze diensten
  • Strategie
  • Content
  • Creatie

Anguila. Direct gelegen aan het Donkmeer in Berlare, het mooiste meer van Vlaanderen...

Een one-pager website

In overleg met de opdrachtgever werd gekozen voor een beknopte one-pager opzet van de project website. Met als doel het aanvragen van een brochure. Geïnteresseerden worden vervolgens uitgenodigd bij de makelaar om bij een gesprek de brochure in ontvangst te nemen. Resultaat, directe leads.

https://www.anguila.be

Onze cases