Customer Relationship Management

Je bouwplannen zijn definitief. De markt is verkend. Potentiële kopers zijn gevonden. Het strategisch communicatieplan is af en de communicatiemiddelen liggen er. Nu is het zaak die slim in te zetten om geïnteresseerde kopers enthousiast te maken en over de streep te trekken.

Het succes van reclamecampagnes meten we in concrete resultaten. Het aantal mensen dat je post op social media heeft gezien, je mail heeft geopend of je website heeft bezocht is één ding. Maar met de integratie van een CRM systeem kun je écht zorgen voor een hyper-gepersonaliseerde klantreis. Deze integratie bied je de unieke oplossing om al je vastgoedprojecten te beheren in één eenvoudig te gebruiken CRM-systeem. Je kunt het hele verkoopproces digitaliseren en automatiseren. Met deze klantgerichte ontwikkeling kun je hogere tevredenheid en rendement realiseren.

Vanzelfsprekend hanteren we een datagedreven aanpak, meten we de resultaten van onze online campagnes en stellen we deze zo nodig bij. Voor een maximaal effect.

Meer weten over onze marketingaanpak? Neem contact met ons op.