Faseringsoverzicht

Optimaliseer jouw vastgoedpotentieel met de bewezen marketingaanpak

Wij begrijpen dat het succes van jouw vastgoedproject niet alleen afhangt van de locatie en de kwaliteit, maar ook van hoe goed het verhaal ervan verteld wordt. Dit is waar onze expertise in vastgoedcommunicatie en marketing komt kijken. Van strategische planning naar onberispelijke uitvoering.

Het stappenplan naar succes, ons faseringsoverzicht

Fase 1: De blauwdruk van succes
Voorbereiding van de vastgoedmarketing en communicatie. Het project verdient een solide fundament. In de eerste weken storten we ons op de essentiële voorbereidingen: het bouwen aan een merk, de projectvormgeving, het samenstellen van content, het ontwerpen van de communicatiemiddelen en het leggen van de bouwstenen voor een overtuigende marketingaanpak. Dit is het stille werk achter de schermen dat de toon zet voor wat komen gaat.

Fase 2: De belofte van mogelijkheden
De start van teasing ofwel interessefase. De schijnwerpers zijn gericht, het doek gaat op. Gedurende 1 tot 2 maanden wekken we de interesse met een subtiele teasingcampagne die nieuwsgierigheid opwekt en de markt opwarmt. We sturen op naamsbekendheid en bereik, waarmee 'buzz' creëren die de doelgroep aanzet tot actie.

Fase 3: De overtuigingsfase, de pré-sale
Kort maar krachtig, de pré-sale fase van gemiddeld 2 weken is de kans om de eerste, meest geïnteresseerde kopers te bereiken met hele concrete informatie. Hier bieden we een exclusieve sneak peek, een voorproefje dat de meeste kopers zal overtuigen om zich in te schrijven op specifieke aanbod, nog voordat de grote massa toestroomt.

Fase 4: De start verkoop
De interesse is gewekt, de behoeften zijn aangewakkerd en nu kan het grote publiek kennis maken met het volledige aanbod. De verkoopfase is de finale waarin de resultaten van onze voorbereidingen zich vertalen in concrete verkoopcijfers. Elke fase wordt gekenmerkt door onze hands-on aanpak, waarbij flexibiliteit en aanpassingsvermogen kritische succesfactoren zijn. Ons traject is meer dan een tijdlijn; het is een leidraad voor succes, aangepast aan jouw unieke markt, omgeving, behoefte en project specifieke eigenschappen.

Samen sparren?

Neem contact met ons op via sparren@pp-company.nl of bel 046 437 7311. Samen sparren we aan een marketingplan dat zo solide is als de fundering van jouw vastgoedproject.