Marketingcampagne Villa Via Nova

Stap binnen in Villa Via Nova

Een nieuwbouwproject dat het kloppende historische hart van Valkenburg opnieuw definieert. Met een visionaire blik is een unieke woonervaring gecreëerd waar elk detail zorgvuldig is overwogen. Het resultaat? Een succesverhaal waarbij alle woningen na slechts twee maanden campagne volledig zijn toegewezen en onder optie staan.

Onze aanpak bij Villa Via Nova ging verder dan de traditionele vastgoedcommunicatie. We hebben een merk en een verhaal gecreëerd dat de toekomstige bewoners van deze schitterende vrijstaande woningen raakt. We speelden in op de emotie, de charme en de unieke propositie van Valkenburg's erfgoed, met campagnes die naadloos aansloten bij de belevingswereld van onze doelgroep.

Onze marketingstrategie, een mix van Google Search en Display, Facebook en Instagram campagnes, samen met op maat gemaakte nieuwsbrieven, heeft ons in staat gesteld om persoonlijk en effectief de juiste kopers te bereiken en te boeien.

Een locatie die spreekt

Villa Via Nova is meer dan een woonplek; het is een belevenis. Gelegen aan de Henry Morganstraat, dichtbij de Reinaldstraat en Hekerbeekstraat, geniet je van een rustige omgeving met de bruisende stad binnen handbereik. Vrijstaand wonen betekent hier de vrijheid om te genieten van je privacy, met alle gemakken van het stadsleven vlakbij.

De historische sporen van Valkenburg verweven met moderne architectuur zorgen voor een ongeëvenaarde woonbeleving. Het oudste treinstation van Nederland, een schilderachtig rijksmonument, is je buurman. En voor de natuurliefhebbers? De groene velden lonken voor zowel rustige wandelingen als actieve recreatie.

Villa Via Nova is ontworpen met het idee dat een huis meer is dan een dak boven je hoofd. Het is een plek waar geschiedenis en comfort elkaar ontmoeten, waar elk moment thuis een herinnering wordt om te koesteren.

Bekijk hier ons portfolio item Villa Via Nova

Op zoek naar een effectieve campagne?

Neem contact met ons op via sparren@pp-company.nl of bel 046 437 7311. Samen werken we aan een marketing en communicatietraject, waarmee we jouw vastgoed succesvol in de markt kunnen zetten.