Aarlesche Erven

In de gemeente Best, tussen stad en land, komt Aarlesche Erven. Een nieuwe, groene woonomgeving waar de komende jaren 880 nieuwbouwwoningen worden gerealiseerd.

De realisatie van het woongebied Aarlesche Erven is het resultaat van een krachtige samenwerking tussen Ballast Nedam Development & Novaform, Heijmans, Van Wanrooij & Van Schijndel en Zuidgrond (BPD & Janssen de Jong). Zij zorgen gezamenlijk voor de ontwikkeling van het hele plangebied. P&P Company deed onderzoek, stippelde de positionering uit en creërde de vormgeving en huisstijl. Wij ontwikkelden de gehele gebiedscommunicatie, zorgen voor een consitente branding en dragen bij aan de vastgoedcommunicatie binnen enkele van de deelprojecten.

Klant: vijf marktpartijen
Bekijk de website: aarlesche-erven.nl
Geleverde diensten: Strategie, Content, Creatie, Marketing
Geïnspireerd op het agrarisch verleden, het dorpse karakter en de vrijheid van wonen in het buitengebied

Een gebiedssite op maat ontworpen 

Een responsive website, passend binnen de door ons gerealiseerde gebiedscommunicatie. Een onderscheidend webdesign. Sluit naadloos aan op alle andere offline en online communicatiemiddelen. Ontwikkeld in Concrete, hét open source content management systeem. Innovatief en gebruiksvriendelijk dus. SEO optimalisatie, snelle laadtijden en een directe koppeling met onze emailmarketing-software maken het plaatje compleet.

https://www.aarlesche-erven.nl

Bekijk ook

Coming Soon
#

AnguilaBerlare

Op zoek naar deskundig advies voor je vastgoedcommunicatie? Guyon staat voor je klaar!